Vores team Debla | Spansk i Málaga, Spanien | Spanskundervisning
Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies.
OK | Más información

LÆR DEBLAS TEAM AT KENDE

Debla er dannet af en gruppe entusiastiske profesionelle, der elsker at lære fra sig, men ikke kun sproget, også om den spanske kultur, gastronomi, den spanske livsstil osv. Og hvis der er noget, som karakteriserer Debla, så er det den individuelle måde, vi behandler vore elever på, samt det familiære miljø.

På Debla tror vi på, at den bedste måde at lære spansk på, er at leve sig helt ind i den spanske kultur med et program, som tillader dig at kombinere undervisning og fritid og have nogle gode oplevelser med dine medstuderende.

Hvad er det, der gør os til et team? Vi elsker Sydspanien og vi elsker at undervise. Undervisning er for Debla-teamet ikke kun et job, det er en livsstil.

Vores motto er: “kulturforskelle udvider horisonten og beriger os som mennesker”

Historien om Debla

 • 1

  1979 – Debla bliver, som en af de første skoler, grundlagt af Kirsten i Pedregalejo, Málaga.
 • 2

  1992 – Foreningen EEA (spansk i Andalusien) bliver oprettet.
 • 3

  1994 – Debla flytter til Camino del Monte – 10 min. gang fra centrum og 5 min. gang fra stranden.
 • 4

  1997 – Foreningen ACEM (spansk i Málaga) bliver oprettet.
 • 5

  2007 – Debla bliver anerkendt af “El Instituto Cervantes”.
 • 6

  2012 – Miguel, Kirstens søn, slutter sig til Deblas team.

Lærerne...

Tony

Lærer

Han er født i Montilla i Cordobaprovinsen og har boet i Málaga siden 2009. Han elsker god musik, god mad og være på landet. Han siger altid, at det bedste ved at arbejde på Debla er, at han samarbejder med venner, der danner en familie. Han er den perfekte person at henvende sig til hvis man er i tvivl om hvilkensomhelst ting indenfor det spanske sprog.

“Sådan beskriver hans kollega Juan ham"

Juan

Lærer

Juan er et af de mennesker, som gør dig glad, bare du ser på ham. Han repræsenterer i høj grad Deblas filosofi hvad personlig service angår. Han er yderst positiv og energisk og får vores elever til at føle sig hjemme.

“Sådan beskriver hans kollega Miguel ham”

Amaya

Lærer

Lige fra det øjeblik Amaya trådte ind af døren på Debla i 2002, har hun levet og åndet for skolen. Hun koordinerer lærerne, er selv lærer, kollega og frem for alt en god veninde. Hun er altid interesseret i at lære nye ting indenfor spanskundervisningen. Vore elever elsker hende for den måde, hun er på og for hendes måde at undervise på. Hun er intelligent, kultiveret, morsom og meget aktiv. Hendes hobbier er fotografi, de sociale netværker, moderne kunst og kunstudstillinger.

“Sådan beskriver hendes kollega Kirsten hende”

Pepe

Lærer

Han elsker musik, og spiller guitar med den samme begejstring som han underviser vore elever i spansk grammatik. Han holder af at læse en god bog, er meget interesseret i at læse om det spanske sprogs udvikling. Han er fantastisk i en diskussion og til at lytte til elevernes fortællinger. Hans timer er morsomme og altid fulde af overraskelser. At lære og at have det sjovt er altid muligt i Pepes timer.

“Sådan definerer hans kollega Tony ham”.

 

Administrationen...

Kirsten

Direktør

En lidenskabelig, glad og temperamentsfuld kvinde, er den bedste beskrivelse for vor direktør. Hun er født i Danmark, men har boet i Málaga siden 1979, da skolen blev startet. Hun er vild med kunst, lange vandreture, god mad og nyder livet. Her på skolen er hun den der organiserer, leder, motiverer, lytter, evaluerer, giver gode råd…….. Lidt af hvert.

“Sådan definerer hendes kollega, Pepe hende”

Miguel

Vicedirektør

Man kunne næsten sige, at Miguel er født på skolen og at de er vokset op sammen. Han kender alt til, hvad der foregår på Debla. Han er en fantastisk leder, kollega og ven. Han tager sig altid meget af hele vort personales velbefindende. Hans konstante ønsker om at forbedre skolen og introducere nye ting motiverer hele personalet. Jeg kunne ikke forestille mig Debla uden Miguel.

“Sådan beskriver hans kollega, Amaya ham”

 

Hvorfor en guitar?

Deblas logo har en spansk guitar; et instrument, som man forbinder med flamenco. En “Debla” er navnet på en gammel flamencomelodi.. Nogle af Deblas ekspertiseområder er guitarlektioner og flamenco. Hvis du vil vide mere omkring denne undervisning,  klik her