Udflugter med Debla | Spansk i Malaga i Spanien
Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies.
OK | Más información

Udflugter
UDFLUGTER

Hver uge organiseres der en udflugt til en nærtliggende by i Andalusien - dette er også en måde at lære vores elever om Spaniens historiske og kulturelle arv.

Vi besøger ekstraordinære monumenter som Alhambra i Granada, tyrefægterarenaen i Ronda, moskéen i Córdoba, katedralen i Sevilla. Derudover kører vi ud i naturparker som El Torcal og Los Dólmenes de Antequera, den berømte Caminito del Rey, Nerjas grotter og Gibraltar, samt de typiske hvide landsbyer Mijas, Frigiliana eller Benagalbón, samt Tarifa-kysten, hvor surfere fra hele verden samles.

Disse besøg giver dig muligheden for at lære den andalusiske kultur at kende, samtidig med at du oplever, hvordan de forskellige regioner er blevet påvirket, først og fremmest, af den arabiske kultur. Derudover, er der rig mulighed for at øve dig på dit spanske på disse udflugter, da de er helt anderledes end dét at sidde i et klasseværelse. 

Under besøgene vil der også være tid til at nyde den andalusiske gastronomi. 

VI ORGANISERER UDFLUGTER TIL:

SEVILLA

CÓRDOBA

GRANADA

RONDA Y PUERTO BANÚS

ANTEQUERA, EL TORCAL Y LOS DÓLMENES

NERJA, CUEVAS DE NERJA, FRIGILIANA Y BENAGALBÓN

TARIFA Y BOLONIA