Oplev Málaga
Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies.
OK | Más información

Oplev Málaga

Málaga er den sydligste by på den iberiske halvø, og den andenstørste by i Andalusien i forhold til befolkningsantallet. Málaga ligger ved ​​Middelhavets kyst og er tæt forbundet med de nærmeste omkringtliggende byer samt den internationale lufthavn, som kun ligger 14 km fra skolen.

Málaga er den eneste spanske by på listen over de 18 bedste byer i Europa hvad angår livskvalitet, og grundene hertil er uendelige.

Málaga har over 300 solskinsdage om året og en gennemsnitlig temperatur på 23°C. De lokale i Málaga nyder dette vidunderlige klima, og tilbringer meget af deres fritid udenfor sammen med venner og familie. I Málaga kan du smage de lækreste tapas, tage sol på stranden, samt shoppe og deltage i de mange begivenheder, som byen tilbyder. Byen er rig på historie og kultur, og er i de senere år blevet en museumsby, som først og fremmest ses i form af Picasso Museet, Thyssen Museet, Museet for Moderne Kunst og Pompidou Centeret. Livet i Malaga forfører, og er med til at give de lokale i Málaga et åbent sind, som gør at de gladeligt byder turisterne velkommen.

Málaga er en levende by - Málaga skal føles, røres, ses, smages og duftes. Málagas overdådige middelhavsretter er berømte over hele verden, og du kan nyde udsøgte tapas, paella, stegt fisk, gazpacho, espetos, skinke og meget mere, alt sammen til en god pris.

De varme sommernætter er præget af den karakteristiske duft jasminblomsterne efterlader, når gadesælgerne går forbi med biznagablomsten, som tilmed er Málagas symbol.

Costa del Sol er for alle, den passer til alle, og vil være dit foretrukne sted, hvis du kan lide sol, strand og vandsport, men også hvis du elsker at lære om historie og spanske skikke. Málaga er også en by for dig, hvis du er på udkig efter afslapning eller, tværtimod, hvis du elsker naturen og bjergene, så har vi naturparken Sierra de las Nieves, El Caminito del Rey, og skisportstedet Sierra Nevada , kun 125 km fra Malaga.