Information | Spanskkurser Málaga, Spanien | Spanskundervisning
Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies.
OK | Más información

Generel information
ALMEN INFORMATION

Debla tilbyder spanskundervisning i Málaga. Vi underviser udlændinge fra mange lande (Tyskland, Danmark, Norge, Sverige, Italien, Kina, Japan, Korea, Rusland, Schweiz, England osv. osv.) i spansk. Debla blev grundlagt i 1979 i Málaga og er certificeret af “El Instituto Cervantes”. Skolen ligger i en typisk andalusisk bygning i et af de bedste områder i Málaga, kun 5 minutters gang fra stranden og 10 minutters gang til centrum.

Vi tilbyder både spanskundervisning til individuelle samt til skolegrupper. Vi har en bred vifte af spanskkurser: intensive og superintensive kurser,  privattimer,  eksamensforberedelser til DELE og SIELE,  danse-,  guitar- og flamencolektioner samt meget mere. Derudover organiserer vi dagligt aktiviteter og udflugter for at integrere vore elever i sproget, kulturen og gastronomien. Alt dette er med til at gøre dit ophold på Debla til en uforglemmelig oplevelse. 

SKOLEN

På skolen finder du en dejlig have og adskillige solterrasser med en flot udsigt over Middelhavet. Klasselokalerne er solfyldte og indrettet med moderne undervisningsmidler. Debla har Wi-Fi i hele bygningen, computere, et lille bibliotek samt et lille cafeteria, hvor du kan købe drikkevarer og snacks.

På Debla tilbyder vi også andre services, eksempelvis indkvartering og transport fra og til lufthavnen.

I administrationen taler vi spansk, tysk, dansk og engelsk.
VORES FILOSOFI

Debla er en mindre skole - vi modtager omkring 1400 elever om året - hvilket betyder, at vi har mulighed for at tilbyde hver enkelt elev en personlig service.

Vore spanskkurser i Málaga er af høj kvalitet. Vi har udviklet vores eget undervisningsmateriale, og gennem 39 år er det løbende blevet revideret af vore lærere. Derudover, gør anvendelsen af nye teknologier undervisningen mere levende .

Hele Deblas team har, lige fra start af, haft et godt kendskab til hver enkelt elev, om det så er i forbindelse med undervisningen eller ved et af de mange arrangementer på skolen eller under de aktiviteter, der arrangeres udenfor undervisningstiden. Fra første dag bliver eleverne mødt og udfordret af det spanske sprog, både på skolen og andetsteds. Vores lærere tager ofte eleverne med ud af klasseværelserne, så de får mulighed for at kommunikere på spansk i reelle dagligdagssituationer.
CERTIFICERINGER

Debla er certificeret af “El Instituto de Cervantes”, og er medlem af NACEM (forening af spanskskoler i Málaga), EEA (forening af spanskskoler i Andalusien) og FEDELE (det spanske skoleforbund i Spanien). Debla er også certificeret af “Sicted" (et certifikat der gives af Málagas kommune).