• Gruppekursus

  Slide 1
  Slide 2
  Slide 3
  Slide 4
  Slide 5
  Slide 6
  Slide 7

  Gruppekursus

  Dette kursus er beregnet for en lukket gruppe af deltagere (kolleger, studerende, venner eller lignende) med de samme objektiver og sprogniveauer.

  Mål
  Formålet med et sådant ophold i Málaga er, at eleverne også får brugt deres spanske udenfor skolens lokaler. Mange af eleverne har aldrig talt spansk udenfor klasselokalet i deres hjemland, og nu er øjeblikket kommet til at opdage, at eleverne faktisk både kan udtrykke sig og forstå spansk. Det er utroligt positivt for eleverne, det giver dem et kæmpeskub og meget mere mod på at forsætte med det spanske, når de kommer hjem igen.
  Opholdet inkluderer et spanskkursus, indkvartering og et fuldt program med aktiviteter efter spansklektionerne (udflugter, museer, sportsaktiviteter, guidede ture i Málaga, osv. osv.). Debla arrangerer alle aktiviteterne i henhold til gruppens ønsker.
  Maalgruppe
  Dette kursus er for folk, der danner forskellige typer grupper. Det kan være en gymnasie- eller handelsskoleklasse eller lignende.
  En anden type kan være en vennegruppe eller lignende, der enten kommer til Málaga med det formål at lære spansk, eller det kan være en gruppe af venner, der allerede bor i Málaga, og som ønsker at forbedre deres spanske.
  Under alle omstændigheder kan de forskellige grupper komme med deres ønsker om, hvad de vil lære, Deblas undervisere indretter sig fuldt ud efter dem.
  Kursusinformation

  Startdatoer: hver uge

  Længde: –

  Niveau: fra helt nybegyndere til øvede

  Max. pr. klasse: 9

  Gennemsnit pr. klasse: – 6

  Vi arbejder sammen med Kilroy, tilbud kan indhentes direkte hos demKILROY_800x