• El personal de Debla

  Kirsten
  Kirsten Steensbjerre Direktør

  “Mit navn er Kirsten og jeg er grundlæggeren af Debla, og oprindeligt fra Danmark. Jeg elsker mit arbejde, som efterhånden er blevet en livsstil for mig. Udover arbejdet kan jeg godt lide musik, at rejse, at vandre, at gå ud med venner……”

   
  Miguel
  Miguel Ochoa Vicedirektør

  “Mit navn er Miguel Ochoa og jeg er fra Málaga. Jeg har arbejdet mange år på skolen og det er derfor blevet en integreret del af mit liv, som jeg nyder hver dag. Jeg kan rigtig godt lide musik, at dyrke sport og at rejse.”

  Amaya
  Amaya Sanz Koordinator

  “Jeg er Amaya og er koordinator på Debla. Efter mere end 13 år på skolen, betragter jeg Debla som min familie. Jeg bliver aldrig træt af at lære nye ting.”

   
  pepe
  José Mata Ruiz Lærer

  “Jeg er oprindelig fra Marbella, men har boet i Málaga siden 1995. Jeg nyder at spille og høre musik og læse bøger. Jeg har været lærer på Debla siden 2008 og jeg ser frem til mange flere år.”

  tony
  Antonio José López Lærer

  “Jeg stammer fra Montilla (Córdoba), men har været ”malagueño” siden 2009. Jeg elsker god musik, god mad og landet. Det bedste ved at være på Debla er at kunne arbejde sammen med venner, der er som en familie.”

  juan
  Juan Antonio del Moral Lærer

  “Hej, mit navn er Juan Antonio, men alle kalder mig Juan. Jeg har været lærer (DELE) på Debla siden 2009. Jeg er vild med at lave mad, tegne og alt hvad der har med science fiction at gøre.”

  Natalia
  Natalia Fajardo Lærer

  “Jeg er Natalia, en meget kommunikativ lærer, der elsker at undervise i spansk. Jeg foretrækker et klasseværelse med et godt klima og som er dynamisk og sjovt. Jeg elsker film og litteratur.”

  paloma
  Paloma Santolaria Administration

  “Hej, jeg hedder Paloma og er sekretær på Debla. Jeg står til rådighed for eleverne til at hjælpe med hvilket som helst spørgsmål eller tvivl. Jeg er irer, men har en spansk mor, hvilket gør at jeg kan hjælpe både på engelsk og spansk. Jeg kan rigtig godt lide musik, rejse og lære nye mennesker at kende.”